WIMPEREXTENSIONS

Veilig een mooie oogopslag

Wimperextensions zijn synthetische vezels die met medische huidlijm worden bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Wimperextensions zijn er in verschillende soorten, maten en krulsterktes. Met extensions lijken uw ogen groter. De extensions blijven ongeveer zes weken zitten.

Wimperextension behandelkamer

Je extensions vallen er samen met je eigen wimpers af en dat is niks om je zorgen om te maken: je wimpers vallen van nature uit en groeien ook weer aan. Meestal gebeurt dit elke zes tot acht weken. We raden aan om je extensions elke twee à drie weken bij te laten werken en op te laten vullen. Verwijder je wimperextensions nooit zelf (lees: trek ze er niet uit!), hiermee beschadig je je eigen wimpers.

Als de wimperextensions op een professionele manier aangebracht worden en je zorgvuldig omgaat met de extensions (niet wrijven, niet zelf je extensions verwijderen, niet zwemmen etc.), kan er weinig misgaan met je eigen wimpers. Bij Urban Beauty Center kun je vertrouwen op een deskundige en veilige behandeling.

Er zijn veel soorten wimperextensions. Zo zijn er wimperextensions van synthetisch nertshaar of synthetisch zijde. Nerts is over het algemeen wat duurder, maar voelt zachter aan en ziet er natuurlijker uit. Wimperextensions verschillen ook in lengte en dikte. Niet alle wimperextensions zijn voor iedereen geschikt. Urban Beauty Center adviseert je goed. We kiezen altijd voor wimperextensions die bij jouw wimperdikte en -lengte passen om beschadigingen te voorkomen.

One by One wimpers

De wimperextensions worden wimper voor wimper aangebracht op je eigen wimpers. Iedereen heeft ongeveer 90 wimpers per oog en op bijna al die wimperhaartjes wordt een wimper geplaatst. Dit geeft een natuurlijk resultaat. De extensions vallen geleidelijk uit, samen met je eigen wimpers.

3D techniek

Meerdere extensions worden op één eigen wimper gezet. Deze extensions zijn gemaakt van heel dunne zijde om het zo licht mogelijk te houden. Er ontstaat een soort 3D-effect met een volle oogopslag. Zeer geschikt als je niet zoveel wimperharen hebt.

Een van de voordelen van het hebben van wimperextensions is dat je geen mascara hoeft te gebruiken. Urban Beauty Center raadt het ook af. Mascara is lastig te verwijderen en vergroot de kans op brekende extensions. Als je toch mascara wilt dragen, doe het dan alleen op je onderwimpers en vermijd waterproof mascara's. Gebruik ook alleen make-up remover die geschikt is voor wimperextensions. Andere removers kunnen ingrediënten bevatten die de wimperlijm oplossen waardoor je wimpers voortijdig uitvallen.

Ja, je kunt douchen met wimperextensions, maar pas 48 uur na de behandeling. Wimpers mogen nat worden, maar moeten zo min mogelijk worden aangeraakt. Voorzichtig afdrogen dus. Nee, het wordt afgeraden om met wimperextensions te zwemmen in zout water of chloorwater.

Het komt - gelukkig - zelden voor dat extensions blindheid veroorzaken. De lijm is schadelijk voor je ogen, maar doordat er slechts een zeer geringe hoeveelheid lijm wordt gebruikt bij het aanbrengen van de wimpers, is de kans op schade nihil.

Wees voorzichtig met je wimpers. Slaap op een kussensloop van zijde of satijn, raak je extensions zo min mogelijk aan, draag geen crème-oogschaduws en breng ook geen eyeliner aan op de binnenkant van de wimperrand.

Wimperextensions

One by one

Behandeling Prijs
Opvullen binnen 2 weken €30,50
Opvullen binnen 3 weken €40,50
Opvullen binnen 4 weken €50,50
Nieuwe set €70
Nieuwe set flat lash €75,50
Opvullen met flat lash €2,50 extra

Wimperextensions

3D

Behandeling Prijs
Opvullen binnen 2 weken €40,50
Opvullen binnen 3 weken €50,50
Opvullen binnen 4 weken €54,50
Nieuwe set €89,95

Afspraak maken

Stuur een e-mail naar sabrina@urbanbeautycenter.nl of vul het onderstaande formulier in.

Wimperextension behandeling