Boek bij Brigitte!
Boek bij Cristina!
Boek bij Yvonne!

urbanbeautycenter@outlook.com
070 3220359

This phantom sticky
content image

Pedicure Den Haag

Professionele standaard pedicurebehandeling

De voeten krijgen een professionele pedicurebehandeling. Yvonne is gediplomeerd pedicure en aangsloten bij Provoet. Alle voorkomende voetproblemen worden in deze behandeling opgelost en voorkomen.

Spa pedicure

De voeten krijgen een professionele pedicurebehandeling, maar worden extra verwend door een heerlijk Spa voetenbad met bubbels en krijgen daarna een scrub. De behandeling wordt afgesloten met een voet-en onderbeenmassage en verzorging.

Deze behandeling kan nog worden aangevuld met paraffinesokken van Alessandro International. Deze behandeling is zeer geschikt voor droge voeten of voeten met kloven, maar ook gewoon een beleving an sich. 

De behandeling kan ook worden aangevuld met OPI gellak. Yvonne heeft veel mooie kleuren op uit te kiezen!

Pact therapie

Yvonne is verder gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels door middel van de Pact therapie. PACT® Schimmelnagel Therapie is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Deze uit Duitsland afkomstige innovatieve behandelingstherapie komt oorspronkelijk uit de tandarts-wereld. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerking. De resultaten en de herstelfase naar een gezonde nagel zijn ongekend. PACT is een afkorting en een wetenschappelijk begrip voor Photodynamische Antimicrobiële Therapie. Met deze methode kunnen schimmels zeer effectief op voet- en vingernagels gedood worden.

Je kunt bij Yvonne een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

 

Boek nu bij Yvonne!