ACNE

Wat is acne?

Acne vulgaris - meestal acne genoemd - is de medische term voor jeugdpuistjes. Bijna iedereen krijgt er in de puberteit in meer of mindere mate mee te maken, maar ook op latere leeftijd kun je er last van hebben. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Acne kan als zeer hinderlijk worden ervaren en soms tot langdurige somberheid leiden. Hoewel dit huidprobleem vanwege de complexiteit van oorzaken, lastig te behandelen is, kan er met de juiste verzorging en aanpak veel verbeteren.

Urban Beauty Center heeft een acne specialisatie met AGB-code en is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS waardoor de behandeling (gedeeltelijk) vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Behandeling Duur Prijs
Reinigende behandeling voor de jeugd
Reinigende behandeling van de onzuivere huid met specifieke producten.
ca. 50 minuten 48
Kruidenpeeling
Een peeling versnelt de celdeling waardoor het metabolisme van de huid wordt gestimuleerd. De kruiden zorgen voor snelle wondgenezing, snel herstel van de huid en reguleren de talgproductie. Door de antibacteriƫle eigenschappen verminderen ontstekingen (zoals acne) en kalmeert de huid.
ca. 60 minuten 92
Acne peel boost
Geavanceerde behandeling waarbij acne onder het huidoppervlak wordt aangepakt om huidonzuiverheden te verhelderen, te kalmeren en te voorkomen. Zachte peeling gecombineerd met optimale glycolzuur spiegels. Resultaat is een huid die er frisser uitziet, soepeler aanvoelt en minder onzuiverheden heeft.
ca. 50 minuten 103