DE SALON

Card image cap

Brigitte de Roo

Brigitte de Roo is gediplomeerd* schoonheidsspecialiste en eigenaar van Urban Beauty Center. Het is haar passie om vrouwen én mannen te laten stralen met professionele schoonheidsbehandelingen van lichaam en gezicht. Ze is gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging, bindweefselmassage en het behandelen van acne. Brigitte beheerst talloze technieken en ontwikkelt zichzelf continu door het volgen van trainingen op het gebied van uiterlijke verzorging en voeding. Dat is voor haar vanzelfsprekend: ze wil haar klanten de hoogste kwaliteit bieden. Dankzij haar enorme ervaring en vakmanschap vindt ze altijd een oplossing voor een (huid)probleem. Maar bovenal verstaat ze de kunst om mensen op hun gemakt te stellen en een fijne sfeer te creëren.

*Instituut Dangremond in Rijswijk

Card image cap

Cristina Pavel

Cristina Pavel geeft therapeutische – en ontspannende massages bij Urban Beauty Center. Ze is gediplomeerd massagetherapeut en gespecialiseerd in het behandelen van spieren en gewrichten en het aanpakken van stress gerelateerde klachten.

Card image cap

Wendy van Leent

Wendy is gediplomeerd pedicure. Zij werkt volgens de code van de voetverzorging, samengesteld door het HBA. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiëne, arbo en milieu.