DE SALON

Card image cap

Ingrid Pit

Ingrid is gediplomeerd pedicure, eigenaar van Pedicuresalon Bel me Teen! en aangesloten bij ProVoet. Sinds 2016 is ze pedicure, maar vindt zelf dat ze dit beroep eerder had moeten kiezen. “Wat een mooi beroep heb ik; het is heerlijk om iedereen weer blij de salon uit zien lopen”. Met veel passie voor het vak voorziet ze u van tips en advies.

Geen vraag is vreemd voor Ingrid. Bij haar kunt u terecht voor een volledige basis behandeling, maar ook voor deelbehandelingen, gellak, nagelbeugels en andere specialistische technieken.
Kortom, een gedreven pedicure met passie voor het vak én hart voor de klant!

Card image cap

Brigitte de Roo

Brigitte de Roo is gediplomeerd* schoonheidsspecialiste en eigenaar van Urban Beauty Center. Het is haar passie om vrouwen én mannen te laten stralen met professionele schoonheidsbehandelingen van lichaam en gezicht. Ze is gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging, bindweefselmassage en het behandelen van acne. Brigitte beheerst talloze technieken en ontwikkelt zichzelf continu door het volgen van trainingen op het gebied van uiterlijke verzorging en voeding. Dat is voor haar vanzelfsprekend: ze wil haar klanten de hoogste kwaliteit bieden. Dankzij haar enorme ervaring en vakmanschap vindt ze altijd een oplossing voor een (huid)probleem. Maar bovenal verstaat ze de kunst om mensen op hun gemakt te stellen en een fijne sfeer te creëren.

*Instituut Dangremond in Rijswijk

Card image cap

Cristina Pavel

Cristina Pavel geeft therapeutische – en ontspannende massages bij Urban Beauty Center. Ze is gediplomeerd massagetherapeut en gespecialiseerd in het behandelen van spieren en gewrichten en het aanpakken van stress gerelateerde klachten.