Asap skin products

Cosmeceutische huidverzorgingslijn voor een prachtige huid

Asap skin products is een cosmeceutische huidverzorgingslijn voor mannen en vrouwen. Het is al ruim twintig jaar de nummer 1 in Australië. Het assortiment is gebaseerd op actieve ingrediënten waaronder AHA's, vitamine B, vitamine C, vitamine A en antioxidanten om een ​​jongere, frissere en gezonder uitziende huid te bevorderen. Door celvernieuwing aan te moedigen en bescherming te bieden tegen milieuschade, helpen Asap skin products de ophoping van dode huidcellen te verminderen, verstopte poriën schoon te maken en de aanmaak van nieuw collageen te bevorderen.

De producten zijn zeer geschikt voor de behandeling van door de zon beschadigde, verouderde en acne-gevoelige huid.

Asap skin products gebruikt milieuvriendelijke ingrediënten ZONDER parabenen, minerale olie, SLS/SLES, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleurstoffen, plastic microbeads of dierlijke bijproducten en zijn niet getest op dieren.

Behandelingen met Asap skin products

Asap
Asap
Behandeling Prijs
Intakegesprek circa 75 min
Behandeladvies op basis van een intakegesprek, een uitgebreide analyse van de gezichtshuid en een meting van de huidconditie met ons huidanalyse-apparaat. Persoonlijk en op maat, voor het beste resultaat.
110
Behandeling 50 min
Dubbele reiniging , scrub/peeling, dieptereiniging, masker.
79
Behandeling 75 min (ontspannende massage)
Dubbele reiniging, scrub/peeling, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren/verven of wimpers verven of gelaat harsen, ontspannende massage, masker.
92
Behandeling 75 min (met bindweefselmassage)
Dubbele reiniging, scrub/peeling, dieptereiniging, module, bindweefselmassage, masker.
102
Asap gym for the skin 45 min 103
Peeling 30 min 50
Asap peel boost 45 min 103
Asap