NAGELS

Nagels

Gellak

Gellak is uitermate geschikt om natuurlijke nagels flexibel te verstevigen. Het is een sterke elastische gel, transparant of gekleurd, die zeer dun aangebracht kan worden. Het laagje verkleint het risico op scheuren of breken. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen, maar wel graag lange glanzende nagels met een lichte versteviging hebben.

Behandeling

Voor een mooi en strak resultaat worden de nagelriemen netjes teruggeduwd en de overtollige velletjes verwijderd. De Gellak wordt naturel aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel en uitgehard in de UV-lamp. Er zijn 3 of 4 laagjes gel nodig. Het is ook mogelijk om diverse nail art op de gellak aan te brengen. De nagels worden niet veel dikker dan de eigen nagels, zien er natuurlijk uit en zijn nauwelijks voelbaar. De behandeling duurt ongeveer een uur.

De Gellak blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten. Omdat de Gellak meegroeit met de natuurlijke nagels is het noodzakelijk om de gel tussendoor licht te laten vijlen en een nieuw laagje gel aan te laten brengen. U kunt zelf de nagels bijhouden door minimaal één keer per dag de nagels en nagelriemen te verzorgen met nagelriemolie.

Voordelen van Gellak:

  • Sterker dan nagellak
  • Dunner dan kunstnagels
  • Net zo flexibel als natuurlijke nagels
  • Makkelijk te verwijderen
  • De natuurlijke nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien

Powergel
(verlenging nagels)

Powergel is een mix van acryl en gel. Powergel verlengt én verstevigt de nagels. Urban Beauty Center werkt uitsluitend met het prachtige merk Magnetic. Een verlenging met powergel duurt 2 tot 2.5 uur (afhankelijk van uw wensen).

Powergel kan ook gebruikt worden om zwakke of breekbare nagels te verstevigen. Een versteviging met powergel duurt 1 tot 1.5 uur.

Nagels
Nagels
Behandeling Prijs
Gellak op natuurlijke nagels
Gellak €35
Gellak French €40
Powergel
Nieuwe set powergel verlenging incl. Gellak €55
Nieuwe set powergel French €65
Nieuwe set powergel op de natuurlijke nagel €45
Opvulbehandelingen

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Stuur een e-mail naar sabrina@urbanbeautycenter.nl of vul het onderstaande formulier in.

Nagelbehandelingen