ONTHAREN

Ontharen

LYCON waxbehandeling

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane en heeft zich ontwikkeld tot marktleider van ontharingswaxen op wereldniveau. Het is het meest gebruikte en meest vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons.

LYON waxen hebben grip op alle haartypes - zelfs op de meest stugge haren - waardoor het waxen snel en vrijwel pijnloos verloopt. Ongewenste haartjes kunnen al vanaf een haarlengte van 1 millimeter volledig worden verwijderd, bijvoorbeeld bij de bovenlip, onder de oksels, op de torso en op de rug (mannen). Het haar blijft lange tijd weg, de huid voelt glad en zacht aan, zonder stoppels of ingegroeide haartjes. Door de lage gebruikstemperatuur en de elasticiteit en zachtheid van de waxen, is de LYCON waxbehandeling ook geschikt voor de zeer gevoelige huidtypes.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zorgen ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbeleving en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen.

Behandeling Prijs
Bovenlip €10,50
Kin €10,50
Bovenlip, kin, kaken en wangen €32
Oksels €21
Armen €21
Onderbenen €27
Benen €48
Wenkbrauwen epileren/waxen €20