Pedicure

Natuurlijk zie je er graag goed uit. De dagelijkse zorg voor ons uiterlijk vinden we heel gewoon, omdat iedereen als eerste ons gezicht ziet.

Maar hoe zit dat met onze voeten?

Die zijn alleen zichtbaar in de zomer wanneer we open schoenen of slippers dragen.

Wanneer krijgen onze voeten de aandacht die we dagelijks aan ons gezicht geven? Pas als we last krijgt van pijnlijke voeten? Of als we ontsierend eelt aan de randen van onze hielen hebben? Laat je voeten regelmatig verzorgen, dan voorkom je bovenstaande problemen.

Bij Bel me Teen! kun je terecht voor een goede en professionele voetbehandeling door een gediplomeerd ProVoet-pedicure. En niet geheel onbelangrijk: likdoorns en kloven worden pijnloos verholpen.
Ieder mens moet goed en probleemloos kunnen lopen. Onze voeten lopen in ons leven ongeveer twee keer de aarde rond (omtrek aarde is 6.371 km)!

Of je voeten nu écht aan een behandeling toe zijn, vermoeid zijn, of je wilt gellak op je teennagels? Bij Bel me Teen! vind je het allemaal!! Kijk op de website voor acties, een uitgebreide uitleg, tips of maak je afspraak zelf in de online agenda. Bellen mag natuurlijk ook.

Bel me Teen! is de praktijk van Ingrid Pit. In 2015 heb ik de opleiding Pedicure gevolgd bij Acuive Opleidingen in Amersfoort. Nadat ik was geslaagd, ben ik meteen doorgegaan met de cursus Specialistische Technieken, zoals Paddings (het drukvrij leggen van likdoorns en kloven), het maken van ortheses (tussen en onder de tenen), nagelreparatie en -regulatie (beugels).

Voor wensen of vragen, neem je contact op via 06 – 407 68 002. Als ik bezig ben, neem ik de telefoon niet op. Uiteraard word je dezelfde dag nog teruggebeld. Appen mag ook, via het bovenstaande nummer; mailen doe je naar info@pedicuresalonbelmeteen.nl of bezoek de website www.pedicuresalonbelmeteen.nl.

Boek een pedicure

Behandeling Prijs
Pedicure
Basisbehandeling (45 min)
nagels knippen/vijlen, nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen, crème.
Behandeling is zonder bijzondere verrichtigen zoals likdoorn, kloof, verdikte nagels
€37,50
Bijzondere verrichtingen (per stuk)
(in combinatie met een Basisbehandeling)
kloof behandelen, likdoorn verwijderen, probleemnagels (verdikte nagels) dunner maken €5
Ingroeiende of ingegroeide nagel verhelpen €7,50
Deelbehandeling (30 min)
alleen eelt verwijderen of alleen nagelsknippen schoonmaken, crème
€27,50
Luxe behandelingen (55-70 min)
De Luxe
Basisbehandeling, afgesloten met scrub-massage
€55
Winterklaar
Basisbehandeling, afgesloten met scrub en kleimasker
€65

Let op!!

- Een afspraak is niet vrijblijvend; ik reserveer tijd voor u. Geef een verhindering op tijd door! MINIMAAL 48 uur van te voren. Bij te late afzegging wordt de verloren behandeltijd in rekening gebracht met een minimum van € 27,50.

- Ik zie u graag in de salon zonder nagellak. Voor het verwijderen van nagellak wordt € 3,50 in rekening gebracht. Heeft u gellak, dan reken ik € 6,- tenzij de gellak door mij is aangebracht, dan is het bedrag in de behandeling opgenomen.

- Bij alle behandelingen worden uw voet(en) eerst gereinigd met een ontsmettende alcohol. De meeste behandelingen worden afgesloten met een heerlijke crème.

Specialistische technieken
Ingegroeide nagel verhelpen
iedere volgende nagel € 7,50
€27,50
Likdoorn verwijderen (max 2 st)
iedere volgende likdoorn € 5,
€27,50
Kloven behandelen (max 3 st)
iedere volgende kloof € 5,-
€27,50
Ontspannen
Srub-behandeling €27,50
Voet massage (15 min) €25
Voet massage (30 min) €40
Gelnagellak
zonder behandeling €27,50
in combinatie met Basisbehandeling €60
in combinatie met Deelbehandeling nagels knippeng €50
eigen nagellak aanbrengen (na een behandeling) €10
Ook voor:
Nagelreparatie
Nagelbeugels Vanaf €22,50
Paddings
Orthese (op maat gemaakt)