VITALIDERMA

Natuurlijke cosmetica

Vitaliderma heeft als uitgangspunt het creëren van 98% natuurlijke cosmetica met maximaal respect voor mens en natuur. Een compleet programma, gebaseerd op geneeskundige planten uit de hele wereld, zorgt voor een totale detox en reset van de huid. Het Skin Diet Programma werkt zowel van buitenaf als van binnenuit.

Het complete programma bestaat uit een professionele gezichtsbehandeling, een detox en een home skin diet. De behandelingen en producten zijn samengesteld volgens de meest innovatieve technologieën, met als resultaat een verhoogde stofwisseling die de huid volledig reset en detoxt. Het Skin Diet Programma werkt ontgiftend en verbetert de doorbloeding. Het bevordert wondheling en de aanmaak van fibroblasten en stimuleert celvernieuwing en huidregeneratie processen. Het is de perfecte behandeling om bacteriën te bestrijden, pigmentvlekken te egaliseren en huiddikte te normaliseren.

Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button of bekijk onze behandelingen.

BOEK NU

Het Skin Diet Programma is geschikt voor de behandeling van huidproblemen zoals:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Acne/rosacea
  • Hyperkeratose in folikel
  • Grove poriën
  • Littekens
  • Cellulitis
Vitaliderma producten
Vitaliderma producten
Vitaliderma producten

Stap 1

Biologische kruidenpeeling


De eerste stap is een biologische kruidenpeeling. Deze peeling geeft het zuurstofgehalte van de huid een boost. Dit leidt tot een verhoging van de stofwisseling, het ontgiften van de huid en een versnelde celdeling. Normaal duurt dit proces 21 dagen, nu 48 tot 72 uur.

Stap 2

Detoxen van de huid


De tweede stap is het drinken van een detox drankje dat tientallen planten en kruiden bevat. Dit helpt om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen door de kruidenpeeling af te voeren. De kruiden in het drankje matchen met de kruiden in de peeling. Op deze manier wordt de huid ook van binnenuit verzorgd. Bovendien stimuleert het de vetverbranding en de vochtafvoer.

Stap 3

Home Skin Diet


De laatste stap is een gepersonaliseerd Home Skin Diet met producten die de zuurstoftoevoer blijven stimuleren. De producten ondersteunen de werking van de kruidenpeeling en detox. Het programma wordt nauwkeurig afgestemd op de conditie van uw huid.

Behandelingen

Behandeling Duur Prijs
Kruidenpeeling ca. 60 minuten 92
Kuur van 3 keer
Voor het beste resultaat raden wij een kuur van 3 keer aan.
3 keer 60 minuten 270
Kuur van 5 keer
Afhankelijk van het huidprobleem kan de kuur uitgebreid worden naar 5 keer.
5 keer 60 minuten 450

AFSPRAAK MAKEN